Sexrealtie

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Friesland, Jutrijp

P.s. dit is 100% echt serieuze advertentie,maar lees goed aub, wees reeel en laat het volgende weten in de reactie anders wordt gewoon genegeerd : je leeftijd, je woonplaats, lengte en dikte van je penis,of je vrij en onbeperkt kunt ontvangen, of je bereid bent foto’s op te sturen zowel penis als gezicht foto (mag apart).wij (mix stel) zijn op zoek naar een dik geschapen man,tussen 22 en 42 jr die bij hem THUIS(dus niet in een hotel of locaties of wat dan ook en je woont alleen) kan ontvangen om de lekkere rijpe vrouw (44 jr) van het stel heerlijk te verwennen.Als er een klik is in combinatie met fijne sex dan is het de bedoeling om een langdurige sexrealtie op te bouwen. Het liefste behalve dik ook groot geschapen.Vrouwgericht.Man kijkt toe,maar doet niet me.
Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit onze regio.Z-H
GEEN FINANCIELE BEDOELINGEN

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Gezet

Ogen: Blauw

Opleiding: VMBO

Haarkleur: Blond

Roken: Nee

SM: Ja

Cupmaat: E80

Geschoren: Nee

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!