Heerlijke feestjes in het vooruitzicht

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Balk, Friesland

Hallo dames, heren en stelletjes.
Leuk dat jullie dit berichtje lezen. Ook zin om zo nu en dan een heerlijke tijd te hebben met andere open-minded mensen om lekker (van elkaar) te genieten? Mooi zo! Lees dan even verder.

Een select gezelschap aan dames, heren en stellen om met regelmaat mee af te spreken. Geen enorme hoeveelheden mensen maar een juist beperkt voor een prettige, persoonlijke en intieme sfeer. Leuke thema-feestjes, van een massage-avond (als opwarmertje) tot kinky. Van een superluxe omgeving tot thuisfeestjes of juist op spannende locaties. Maar in ieder geval met gelijkgestemde mensen, wederzijds respect waar niks moet maar alles mag. Je/jullie bepalen zelf wat je interessant of spannend lijkt en haken alleen daar aan. Een goede balans tussen het aantal dames, heren en stelletjes wordt in de gaten gehouden, het kan dus zijn dat er geen ruimte meer is voor een bepaald event. Heb(ben) je/jullie zelf leuke ideeën, laat ze dan zeker weten en wie weet kunnen we daar wat mee.

Geen commerciële doelen, puur uit liefhebberij. Afhankelijk van het feestje worden alleen eventuele kosten gedeeld.

Lijkt het je/jullie wat? Stuur dan even een mailtje waarin je wat meer vertelt over je/jullie. Hoe uitgebreider je mail, hoe meer kans dat je/jullie worden toegevoegd en uitgenodigd worden voor leuke, lekkere events.

Tot dan?

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Dik

Ogen: Blauw

Opleiding: VMBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Ja

Cupmaat: B75

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!