Leuke vrouw zoekt jongedame

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Appingedam, Groningen

Hallo allemaalIk ben een weduwe vrouw van inmiddels 57.
Ik ben het alleen zijn wel beu.
Ik zoek net als veel anderen een jonge vriendin. Niet ouder dan 21 denk ik.
Ik heb kort bruin haar, bruine ogen en ik ben 1,68 meter.
Ik ben wel gezet. Ik kan wel bij mij thuis iemand ontvangen maar verplaatsen gaat wat moeilijk want ik heb geen auto.

Ik woon in Parkstad Limburg.

Hopelijk krijg ik leuke en lieve reacties

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Dik

Ogen: Blauw

Opleiding: LBO

Haarkleur: Blond

Roken: Nee

SM: Ja

Cupmaat: C85

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!