Leuke man gezocht voor spannende date!

Relatiestatus: Ja

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Overijssel, Twekkelerveld

Hoii leuke mannen,
Mijn naam is Maria, 23 jaartjes jong en kom uit Zuid Holland.
Ik ben van Zuid Amerikaanse afkomst, maar ben in Nederland geboren. Kwa uiterlijk zie je de tropische afkomst zeker haha ook mijn figuur liegt er niet om;-)!
Ik ben net klaar met studeren en wilde is wat leuks doen, ik heb heel me jeugd netjes geleerd en wel een beetje gefeest maar heb het over het algemeen netjes gehouden!
Nu ik me opleiding af heb vind ik dat ik het wel ff verdient heb te genieten van de aankomende paar maanden voordat ik weer serieus aan de bak moet!
Dus even samengevat: 23 jaar, volle borsten en billen, zwart haar en een klein beetje dominant! Lijkt dit je wat mail me dan en dan kunnen we misschien een keertje op date:-)!

Ik ben trouwens opzoek naar een man waarmee ik veel plezier kan hebben en lekker kan feesten uiterlijk en leeftijd is niet het belangrijkste…

Hoop op een reactie!

xxx

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Slank

Ogen: Groen

Opleiding: HBO

Haarkleur: Blond

Roken: Nee

SM: Ja

Cupmaat: C85

Geschoren: Nee

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!