Ik hoop dat jij je niet zo snel laat afschrikken

Relatiestatus: Vrijgezel

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Klappenberg, Noord-Brabant

Zoals helaas vele jongens voor jou al gedaan hebben. Ik zal maar meteen duidelijkheid geven erin, ik heb namelijk al sinds mijn geboorte ontzettend veel last van allergieen. Daardoor kan ik niet alles en als ik niet uitkijk dan zit ik al vrij snel onder de plekken. Deze verdwijnen ook wel weer met de goede medicijnen maar zodra een jongen het ziet rennen ze snel de andere kant op. Hierdoor voel ik mij extra eenzaam en hoop ik via deze weg wel een leuke jongen te vinden die verder kan kijken en mij ziet zoals ik ben. Ik ben namelijk ook gewoon aardig en lief en op zoek naar een vriendje. Wil jij nog meer kanten van mij ontdekken?

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Zeg ik niet

Ogen: Grijs

Opleiding: LBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: C80

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!