Hebben jullie zondag zin in heerlijke stel?

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Baalder, Overijssel

Wij zijn een leuk spontaan stel dat respect, wederzijds vertrouwen, hygiëne en enig niveau hoog in het vandaal heeft staan.
Hij is 48 jarige blonde/licht grijzende man, 186 groot, normaal gebouwd en geschapen. Zij is 166 kleine vollere blonde vrouw met volle borsten (E cup). We hebben heerlijk sexleven maar vinden het ook fijn om dit met een ander te delen. Zij vindt het opwindend om seks te hebben met een andere man terwijl hij toekijkt of meedoet. Ook hij kan daar enorm van genieten.

Heb jij zin om zondag met ons te genieten dan horen we dat graag!

We vinden het gezellig om samen wijntje te drinken maar we houden niet van snoepjes en roken niet.

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Gezet

Ogen: Blauw

Opleiding: VMBO

Haarkleur: Blond

Roken: Nee

SM: Ja

Cupmaat: E80

Geschoren: Nee

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!