Wie verlost mij van de eenzame avonden ?

Relatiestatus: Het is ingewikkeld

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Friesland, Huizum

Welke liefdevolle man schrikt er niet van een moeder met kind die nu aardig in een sociaal isolement dreigt te raken, want met een kind ben je aardig beperkt..
Ik ben het zo beu dat ik steeds maar eenzame nachten heb. Overdag is mijn tijd goed gevuld, maar in de avonden als de kleine op bed ligt voel ik het gemis van een warme arm om mij heen, daar zou ik heel graag verandering in brengen!

Lieve groetjes,

yosie

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Zeg ik niet

Ogen: Blauw

Opleiding: HBO

Haarkleur: Lichtblond

Roken: Nee

SM: Nee

Cupmaat: C80

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!