Wie helpt mij van mijn onzekerheid af?

Relatiestatus: Vrijgezel

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Friesland, Idaerd

Wie helpt mij van mijn onzekerheid af?
Eigenlijk ben ik heel erg onzeker over mezelf en mijn uiterlijk. Op school vroeger ben ik veel gepest en daarom heb ik er nog altijd moeite mee om me helemaal open en bloot te geven. Maar als ik iemand totaal vertrouw ga ik er wel voor!
Ik ben nog single en eigenlijk vind ik het wel tijd worden om me te binden.
Kun jij door mijn masker heen prikken misschien? Ik hoop dat er iemand is die dit leest en het wil proberen!

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Slank

Ogen: Bruin

Opleiding: LBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: C80

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!