Waar is die serieuze jongen?

Relatiestatus: Vrijgezel

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Groningen, Klein-Ulsda

Zoek jij net als ik een huisje, boompje en beestje? Iris, 27 jaar en ik woon in Dronten. Ben jij ook klaar voor het serieuze leven, maar vind jij het ook nog belangrijk om lekker te genieten van jouw vrijheid? Laten wij dat dan samen doen. Elkaar leren kennen en dan samen uitgaan en naar festivals gaan. Zien wij verder wel hoe het gaat. Hoe klinkt dat voor jou? Het lijkt mij super om met jou de avonden en de nachten te vullen. Ik denk dat wij dan ook vanzelf ook overgaan op de dagen. Ik kijk er naar uit.
Groetjes Iris

Details:

Lengte: 1.75 - 1.80 cm

Postuur: Slank

Ogen: Bruin

Opleiding: LBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: B75

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!