Gezocht ; lefgozers met uithouding in bed. Gratis!

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Groningen, Wildervank

Om de pit erin te houden doen we af en toe lekker stoute dingen ; ander vlees in de kuip maakt mijn vrouwtje extra hitsig en gezien ze zo goed als onverzadigbaar is komt extra stootkracht goed van pas.In tegenstelling tot de doorsnee kerel vind ik het super mijn vrouwtje mate-loos en schaamte-loos geheel ongeremd te zien genieten van een andere kerel die haar driftig afrijdt.We zoeken een kerel die ook extra sex en extra spanning zoekt om stoutweg ( de kut van ) mijn vrouw te delen, af en toe langskomt om mijn heet vrouwtje grondig te door-neuken.VERLIES NIET UIT HET OOG ; we zijn een koppel = je moet het lef hebben mijn vrouw recht onder mijn ogen schaamteloos op te vrijen en te bespringen. Het is een DIKKE plus als je ervoor in bent haar met 2 om de beurt te palen-liefst in een club.Enkel kerels tot 40 jaar (hoe jonger hoe liever) + REDELIJK slank (ideaal torso + een DIKKE lul = super maar LEF + NOGAL wat uithouding maken veel goed ! ).Geen baardjes/sterk behaarde/buikige types.De dates zijn in het Gentse – UITSLUITEND in het weekend ‘s avonds – NOOIT op werkdagen

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Dik

Ogen: Zeg ik niet

Opleiding: LBO

Haarkleur: Donkerblond

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: B70

Geschoren: Nee

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!