Speciaal voor mijn vriendin.

Relatiestatus: Vrijgezel

Geaardheid: Bi

Zoek een date in Keizerrijk, Zeeland

Zie hier…. Mijn allerbeste vriendin Meral. Een hele leuke, spontane, gezellige meid uit Avenhorn. Ze is pas 25 jaar maar al heel volwassen voor haar leeftijd, en ik gun het haar zo dat ze een keer een leuke, gezellige, lieve, en niet geheel onbelangrijk BETROUWBARE vriend ontmoet. Dit laatste heeft ze namelijk genoeg meegemaakt. Ze is heel erg gekwetst, en hierdoor een beetje angstig om een nieuwe relatie aan te gaan. Wil jij haar laten zien dat er ook mannen zijn die dit wel kunnen, en wel helemaal voor haar gaan??

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Dik

Ogen: Grijs

Opleiding: Havo

Haarkleur: Donkerblond

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: C80

Geschoren: Zeg ik niet

Piercings: Ja

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!