Gezocht;extra stootkracht voor mijn vrouwtje-grati

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Zaamslag, Zeeland

Mijn vrouwtje krijgt er maar niet genoeg van. Hoe langer, hoe harder en hoe dominanter ze gepaald wordt hoe hitsiger ze wordt. Geen enkele kerel kan haar in zijn eentje aan ; dit proberen eindigt steevast in frustratie ; probeer het dus niet maar kom gewoon om te genieten ! Af en toe gooien we alle remmen los en spreken we af met een paar kerels om haar samen van de nodige stootkracht te voorzien. Het is GEEN ‘gangbang-op-en-af’ maar wel ‘girlfriend experience’ ; het begint als een gewone ontmoeting die al snel lekker uit de hand loopt en eindigt in harde actie. Voor alle duidelijkheid ; ze doet dit strikt voor het genot,ze vraagt er geen cent voor. Het gaat door in het Gentse in een loungebar/sauna/club waar op een discrete manier meer kan,meestal op zaterdag om 22.30 uur,ook wel eens op woensdag om 20.30 uur. Ze selecteert de kerels vooraf op foto en houdt niet van baardjes en buikige types. Ze heeft een slank en afgelijnd lichaam,uitgesproken taille en in verhouding grote tieten. GOED LEZEN AUB ; het voorstel is ZOALS HET IS ; met een paar extra kerels 1 vrouw om de beurt afneuken – op zater/woensdagavond – in een loungebar. Alle andere voorstellen zijn zinloos en puur tijdverlies voor iedereen !

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Dik

Ogen: Zeg ik niet

Opleiding: LBO

Haarkleur: Donkerblond

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: B70

Geschoren: Nee

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!