Sex slaaf zie adv

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Friesland, Jorwerd

Ik,Mrs,36 en 188 lang,zoek een onderdanige tegen mindplay kunnende sex/lustslaaf die mij bevredigt.In opdracht en weet dat hij gemindfuckt word.Mijn subje(m) mag toekijken hoe jij je best doet…..
Jij,25-40 geschoren,fris en goed luisterend,die kan verplaatsen en na 22 uur voor mij beschikbaar is.
Bij goed bevallen mag je misschien vaker mijn pand betreden en kunnen we een ander spel spelen.
Bij reactie aanspreken via de bdsm norm.
Mrs M

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Gezet

Ogen: Bruin

Opleiding: Havo

Haarkleur: Bruin

Roken: Nee

SM: Nee

Cupmaat: E80

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!