Potente, groot geschapen toyboy voor volle milf

Relatiestatus: Ja

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Drenthe, Veeningen

Hallo heren,
lees oproep goed.

Zo nu en dan nodig ik bij mij thuis een man uit voor een date met mij alleen. Ik heb wel een relatie maar mijn man vind het goed dat ik soms mijn behoeften bevredig met een andere man. Zo ben ik voor binnenkort weer op zoek naar een man die lekker bij mij thuis komt om met mij te sexen. Ik ben een volle tante, midden 40, met bijpassend stel prammen. Ik ben gewillig en geil maar sta wel met beide benen op de grond. Er is veel mogelijk maar anaal en intiem zonder condoom niet.
De man die het best bij mij past is een kerel die een leeftijd tussen 30 en 55 jaar heeft. Je bent groot geschapen (minimaal 20 cm lang en 5 dik), hebt een slank postuur en bent potent. Snelle klaarkomers mogen mijn deur voorbij gaan. Hygiëne is gevraagd en wordt geboden. Reageer met meer dan 1 zin. Vertel wie je bent en hoe je eruitziet. Ik ben gek op gebeft worden en dat is een pré. Geen interesse in macho’s/haantjes of dominante heren. Ik heb al vaker een ad geplaatst en krijg vaak dezelfde mailtjes. Heb je al eerder gereageerd en geen reactie terug gekregen dan toon in geen interesse. Dit is een serieuze oproep en ik verwacht serieuze reactie. Voldoe je niet aan mijn eisen dan geen antwoord retour.

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Slank

Ogen: Groen

Opleiding: HBO

Haarkleur: Blond

Roken: Nee

SM: Ja

Cupmaat: C85

Geschoren: Nee

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!