• Homepage
  • >
  • Annen
  • >
  • Haar verleiden tot trio of meer……… Met mijn

Haar verleiden tot trio of meer……… Met mijn

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Annen, Drenthe

Hoi,
ik, de man van dit stel, zoekt voor ons een vaste partner die met ons soms in trio vorm en soms ook 1 op 1 met haar alleen seks wilt hebben. Wij komen uit Den haag en zij staat overal voor open.

Enige voorwaarde is dat je haar wel zelf moet verleiden versieren en overtuigen. De eerste tip die je vast krijgt, verleid haar tot een trio en zorg dat ze daar enorm van geniet met ons twee. Dan is ze makkelijker te verleiden tot 1 op1 .

Alleen reageren als je aan onderstaande eisen kunt voldoen.

je bent actief in bed en durt het heft in handen te nemen , je bent geschoren bij de intieme delen, nadat het contact eenmaal loopt bereid tot het afwisselen van trio dates en 1 op 1 dates mocht de eerste date bevallen van beide kanten, je bent sociaal ingesteld en kan ook een normaal gesprek voeren, je gedraagt je buiten het bed als een heer en met respect en goede manieren, natuurlijk mag je wel een stukje ondeugendheid tonen.

Natuurlijk verwen je haar ook zo nu en dan met een leuk presentje bij een afspraak, een leuk setje wat ze voor je aan mag doen, iets lekkers, een leuke bos bloemen of iets anders wat jou attent lijkt.

Kortom je moet haar versieren alsof ze een klassevrouw is en zoals je een dame in het openbaar ook zou versieren en het hof zou maken. En niet alsof je een of andere slet ergens toe aan het verleiden bent. Vervolgens behandel je haar in het mailcontact en echt contact zoals je je eigen vriendinnetje ook zou behandelen. Je mag best een stoute en erotische toon gebruiken, maar niet vulgair of taalgebruik wat ranzig is of puur en alleen aangeeft hoe graag je wilt neuken en hoe goed je wel niet bent. Dan ben je kansloos

Voor tips mag je altijd vragen natuurlijk.Let op je eerste reactie komt bij de mannelijke helft binnen en van daaruit krijg je haar emailadres mocht je eerste reactie daar aanleiding toe geven.

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Slank

Ogen: Grijs

Opleiding: LBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Ja

Cupmaat: B70

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!