Overspel in de liefde?

Relatiestatus: Ja

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Bolsward, Friesland

Hallo dames/meiden,
We zijn een stel en zijn nu ruim 1 jaar getrouwd. Ik heb het idee dat mijn man niet helemaal trouw is aan me. Hij is af en toe laat thuis, of ineens weg zonder goede reden.

Nu, het vreemde daarvan is dat ik dit eigenlijk helemaal niet erg vind, maar zelfs spannend!
Bedriegt hij me?
Is zij knapper dan ik?

Het idee dat hij een minnares heeft wind me echt heel erg op.
Alleen: ik weet het nog niet zeker dat het zo is.

Ik ben dus op zoek naar een dame die probeert om mijn man onder de lakens te krijgen. Je komt hem tegen op een plaats (bijv. als hij op stap is met zijn vrienden).
Vervolgens probeer je hem te versieren (je hebt toestemming om daarin erg ver te gaan om hem over te halen). Als dit is gelukt laat je me dit weten, en neem je hem mee naar jou huis of hotel. Daar mag je alles met hem doen wat jij lekker vind.

Enige voorwaarde om mijn man te mogen gebruiken is de volgende: je maakt foto’s van hem terwijl je sex met hem hebt. Die foto’s stuur je via whatsapp/mail/mms naar me toe. Je hoeft niet bang te zijn dat ik kom kijken, ik hoef je adres niet te weten. Misschien stuur ik sms/whatsapp terug voor opdrachtjes, maar meer waarschijnlijk speel ik met mezelf terwijl ik de foto’s zie en erover fantaseer.

Mijn man is 30, heeft een leuk uiterlijk en een vlotte babbel. Hij is verzorgd, hygienisch en geschoren op de goede plekken. En erg lekker in bed….

Dus, ben jij een dame tussen ong. 20 en 40, zie je er een beetje leuk uit, woon je in Weert of directe omgeving en zou jij het aandurven om mijn man over te halen om met jou de lakens te delen en mij daarvan op de hoogte te houden? Vind je het misschien ook spannend om te weten dat zijn vrouw alleen thuis is? Dan hoop ik dat je reageert, zodat ik weet of ‘overspel in de liefde’ alleen op tv bestaat, of dat het echt op waarheid is gebaseerd…

Liefs, en succes. Ik hoor van je?
Linda

Ps, dit is een serieze oproep. Fakers blijf aub weg. Mannen niet reageren, ook niet omdat je ‘beter bent dan hem’.
Om fakers uit te sluiten wisselen we een paar (normale) foto’s uit en bij geen bezwaar stellen we elkaar even voor via cam.

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Zeg ik niet

Ogen: Grijs

Opleiding: HBO

Haarkleur: Blond

Roken: Nee

SM: Nee

Cupmaat: C80

Geschoren: Nee

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!