Mooie op en top vrouw kan jou op een heerlijke gei

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Friesland, Ureterp aan de Vaart

Hallo daar jij knappe man 🙂 ,
Mag ik mij alvast voorstellen aan jou, ik ben Alexandra. In de ogen van anderen een mooie blondine die al haar vrouwelijkheid in huis heeft. Ik zal mezelf niet snel als een mooie vrouw beschrijven, omdat dat niet in mijn aard ligt. Maar menig man vind mij een mooie verschijning, je mag dit later zelf beoordelen als je mij op foto hebt gezien.

Ik wil jou plezieren op een fijne geile manier, ik denk dat ik veel dromen van jou kan waar maken. Zelfs misschien wel allemaal :).

Spreekt deze oproep je aan, schroom dan niet en mail mij dan. Wie weet zullen we elkaar dan snel ontmoeten, er is alleen 1 maar… bij de eerste mail graag een foto toezenden. Zonder foto geen reactie terug.

Ik behandel een ieder met respect en discreetheid, het zou kunnen voorkomen dat ik je ken. Maar in dat geval zal ik mijzelf altijd kenbaar maken, ik verwacht dan uiteraard in ruil dan ook jouw respect en discreetheid. We doen dit immers allemaal om een leuke tijd te beleven, je leeft maar 1 x 🙂

Ik hoop je snel te spreken, liefs en alvast een hele dikke kus voor jou xxx

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Slank

Ogen: Grijs

Opleiding: LBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Ja

Cupmaat: B70

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!