Mooie jonge vrouw zoekt rebound

Relatiestatus: Ja

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Friesland, Ureterp

Dag heren,
Leuk dat jullie mijn advertentie lezen. Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Digna, een brunette van midden twintig met een slank curvy lijf en een vrouwelijke stijl. Mijn relatie is net uit en daarom heb ik zin in wat avontuur met een aantrekkelijke, ldominante man.

Trefwoorden zijn voor mij: Intelligentie en karakter, zelfvertrouwen, humor en relativeringsvermogen, hoge hakken, mooie lingerie, goed eten en lekkere wijn, volledig in elkaar opgaan, echt hard en genadeloos genomen worden en daarna heel lang nagenieten, elkaar masseren en de tijd voor elkaar nemen.

Ik ben een stijlvolle, mooie verschijning, erg uitdagend en verbaal ingesteld. Ik heb een behoorlijk pittig karakter en ik zoek een man die mij op alle fronten aankan en zelfs een beetje de baas kan. Een goed gesprek met een scherp randje, elkaar uitdagen, dat vind ik aantrekkelijk in een man. Je moet weten wat je wilt en weten hoe je mij zover kan krijgen dat ik me aan je overgeef, want als ik me overgeef dan laat ik me helemaal gaan, en dat is iets wat ik erg gemist heb de laatste tijd. Ik houd van klasse, maar zoek in bed graag de grenzen wat op, houd wel van een welgemikte tik of wat machogedrag op zijn tijd.

Dus ben jij een intelligente, karaktervolle man tussen de 25 en de 45, ongebonden en heb je zin in een leuke avond met een vrouw met persoonlijkheid en looks dan hoor ik heel graag van je. Ik ben niet van plan eindeloos heen en weer te mailen, maar ik wil wel wat meer van je weten voor ik mijn telefoonnummer geef.

Samengevat: lekker samen eten, praten, drinken, vrijen, wederzijds respect, ruimdenkendheid en geen complicaties, wie heeft daar zin in volgende week?

Digna

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Zeg ik niet

Ogen: Grijs

Opleiding: HBO

Haarkleur: Blond

Roken: Nee

SM: Nee

Cupmaat: C80

Geschoren: Nee

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!