Haar fantasie!!!!!!!!

Relatiestatus: Ja

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Angelslo, Drenthe

Al diverse keren hebben wij n oproep geplaatst,maar zelden n reactie gekregen van n leuke normale vent,de een is n fantast,de ander kan niet lezen en de volgende snapt er geen moer van,kortom het merendeel is gewoon zielig.Toch hopen wij dat er ergens nog wel iemand is die haar fantasie waar kan maken.Maar eerst wat wij zoeken!!!!
n leuke,verzorgde,slanke man( 2 mag ook hoor!) leeftijd 45+
,graag goed geschapen en Biseksueel,je moet overdag kunnen ontvangen in een sfeervolle ambiance,bij voorkeur omgeving Rotterdam.Haar fantasie: zij kijkt(uitdagend gekleed)toe,hoe jij hem een erotische(pik)massage geeft,zij raakt opgewonden.Op mijn verzoek toont zij haar borsten,die jij op mijn verzoek zal keuren,daarna laat ik jou haar billen keuren en als het jou bevalt,geef jij aan dat zij voor massage in aanmerking komt.Samen geven wij haar n warme olie massage die overgaat in een opwindend erotisch spel,waarbij veel mogelijkheden.o.a SM ( soft)
speeltjes,bondage.Wij reageren enkel op n reactie die voldoet aan wat wij zoeken.Dus jonger dan 40 en als je niet kan ontvangen en aan de andere vragen kan voldoen,bespaar je zelf en ons de moeite.Kan jij wel aan onze wensen voldoen,reageer dan met een goed,eerlijk en uitgebreid verhaal.

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Dik

Ogen: Bruin

Opleiding: Havo

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: C85

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!