Haar geblinddoekt nemen

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Groningen, Marum

Hallo, Ik zoek een 55+ man die ons overdag kan ontvangen ik zal je even uitleggen wat de bedoeling is.
Zij is 52 jaar en een lekker figuurtje, ik wil met haar naar jou toekomen, je laat de voordeur op een kier staan en bent zelf in de woonkamer.
Wij komen binnen en in de gang zal ik haar blinddoeken dan kom ik met haar naar je woonkamer en laat haar staan.
Dan gaan we haar samen betasten kussen etc, en ontkleden haar, als ze naakt is mag je met haar doen wat je wilt ik zal erbij zijn maar weet op het moment nog niet in hoeverre ik mee zal doen de hele tijd zal haar blinddoek op blijven.
Als zij en ook jij hebben genoten kleed ze zich weer aan en wij gaan.
Wij zijn een gelegenheidsstelletje zij dus 52 en hij 47 en zoeken voor volgende week bij voorkeur Maandag maar Dinsdag of Donderdag zou ook kunnen vanaf 16 uur tot max 18 uur lijkt je dit iets en kun je laat dan iets weten oh ja je moet wel kunnen presteren bij haar.
Alleen reacties uit de regio 045 aub anders onnodig te reageren. Groeten

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Dik

Ogen: Blauw

Opleiding: VMBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Ja

Cupmaat: B75

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!