Extra man voor speciale opdracht

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Overijssel, Schalkhaar

Ik ben op zoek naar een man van rond de dertig, goed niveau (hbo/wo), respectvol en attent die samen met mij de vrouw van een ander wil verrassen. Zij weet het nog niet, haar man wel. Het idee is wel dat je je schikt in de situatie en dat je je dus kan houden aan het plan dat ik je zal voorleggen. Het is op korte termijn, doordeweeks in de ochtend in Amsterdam.
Stuur me een leuke en interessante reactie waarin je iets over je zelf verteld en je ervaringen. Spreekt je reactie mij aan dan zal ik je het plan voorleggen inclusief datum en tijd. Als je niet verder komt dan 1 regel dan kom ik ook niet verder dan 1 regel.

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Slank

Ogen: Bruin

Opleiding: LBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: C85

Geschoren: Nee

Piercings: Ja

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!