Een normale gozer gezocht

Relatiestatus: Ja

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Drenthe, Rolde

he, goed dat je even deze ad. leest, lees wel goed wat ik vraag en zoek anders heeft reageren weinig zin.Ik ben een man van in de 40 en woon samen met mijn lekkere vriendin, nu is het de laatste jaren wat ingekakt wat betreft de spannende dingen van het leven, dit komt door een druk bestaan, kinderen, baan etc..
Mijn vriendin krijg ik niet echt “warm” voor bepaalde dingen zoals bijvoorbeeld een trio met een andere leuke vent (wat ik dus erg spannend vind)
Nu weet ik dat als er een vriend is dat zij toch altijd opbloeit en het leuk vind dat er een andere gozer haar aandacht geeft.
Dit is in het kort wat er aan de hand is.

Wat ik zoek :
een leuke vent met een redelijk tot goed uiterlijk (je hoeft niet gespierd te zijn…ben ik ook niet) het liefst met donkerblond haar die de tijd wil nemen om haar samen met mij weer een beetje op te beuren en haar een goed en weer wat geiler gevoel te geven zodat zij weer plezier krijgt in spannende en geile dingen. Als zij er eenmaal voor gaat en het klikt tussen jullie weet ik dat zij er voor in is maar dan zal er wel enige tijd in geïnvesteerd moeten worden en dat moet je er maar net voor over hebben.

De eerste avond beginnen met : “wat heb jij toch lekkere tieten” heeft dus geen zin, daar knapt ze alleen maar op af, eerst vrienden worden en na een poosje kunnen we beginnen.

Zij is een echt lekkere blondine met lang haar en wij zijn samen zeker de moeite waard om vrienden mee te worden.

even voor de duidelijkheid, zij weet niets van mijn advertentie en ik wil dat ook zo houden, je bent dus een vriend van mij die zo nu en dan gezellig langs komt.

Graag een normale gozer die zin en tijd heeft hier met mij samen een project van te maken, snelle neukers moeten verder zoeken want dat gaat niet lukken.
Het voordeel is wel dat we voor lange tijd vrienden kunnen blijven en vaker kunnen genieten van de leuke dingen in het leven.

Graag een iets uitgebreide reactie gevraagd met foto, zodat ik wat makkelijker kan beoordelen wie er voor in aanmerking zou kunnen
komen.

Gr. Mik

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Slank

Ogen: Groen

Opleiding: HBO

Haarkleur: Blond

Roken: Nee

SM: Ja

Cupmaat: C85

Geschoren: Nee

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!