Donkere man gezocht voor haar (23-11).

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Overijssel, Raalte

Wij zijn een stel van 36 en 37 jaar oud, beiden normaal uiterlijk, zij is donkerblond.
In het weekend van zaterdag 23 november wil zij graag voor het eerst verwend worden door een donkere man. Terwijl zij intens plezier beleefd met een vreemde man zal hij slechts toekijken.
Wij hebben hiervoor een hotel in gedachten in het midden van het land.

Hygiëne en safe zijn voor ons vanzelfsprekend, dit verwachten wij natuurlijk ook van jou. Vooraf contact is voor ons een voorwaarde. Daarnaast lijkt het ons leuk en vooral ook opwindend om vroeg op de avond eerst nog ergens wat te gaan eten om zo de spanning langzaam maar zeker op te bouwen.

Lijkt jou dit ook leuk en ben jij aantoonbaar soa-vrij dan zouden wij het leuk vinden dat je reageert. Reacties met weinig woorden en slechts platte opmerkingen worden door ons niet beantwoord. Stijl en persoonlijkheid stellen wij namelijk op prijs.

Misschien tot snel!

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Mollig

Ogen: Zeg ik niet

Opleiding: HBO

Haarkleur: Lichtblond

Roken: Ja

SM: Ja

Cupmaat: B75

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!