Anna zoekt haar beloning

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Friesland, Willemstad

Anna is begin 40 en droomt haar leven lang al van contact met een vrouw. In allerlei situaties heeft ze zich daar al iets bij voorgesteld. Heel graag zou ze het eindelijk eens mee willen maken. Een andere fantasie, die van soft sm, wordt op dit moment voor haar werkelijkheid. Hoewel ze aanvankelijk graag wilde switchen, en ook voor een dominante rol best nog wel open staat, geniet ze op dit moment van haar rol als lustslavin van haar Meester. Hij heeft besloten om als ultieme beloning, die ze nog moet verdienen, haar andere fantasie ook uit te laten komen. Ben jii de vrouw die daar aan mee zou willen werken? Ben jezefe daarin ook onvervaren en lijkt het je spannend om het met haar te delen? Of heb je juist wel veel ervaringen met vrouwen en zou je haar graag eens wllen “beleren”. Alle voorstellen zijn welkom en worden in overweging genomen.Als beloning gaat het om een echt v/v contact. Haar Meester zal zich daarbij desgewenst geheel terug trekken. Voor haar blijft het voorlopig nog een verrassing. Mocht je in verband met de angst voor fakers ook contact met haar willen dan kan daar voor gezorgd worden, mits je niet de verrassing verklapt.

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Dik

Ogen: Blauw

Opleiding: VMBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Ja

Cupmaat: B75

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!