Zoek jij jong en lief

Relatiestatus: Vrijgezel

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Klein Mariekerke, Zeeland

Zoek je jong en sexy dan kan je nu stoppen met zoeken want ik hou ervan om lekker uit te dagen en een beetje te plagen. Voor mij is sex in een relatie net zo belangrijk als eerlijkheid en betrouwbaarheid. Op mijn werk zie ik eruit als een net meisje maar wil jij weten hoe ik eruit kan zien en hoe ik kan zijn als ik niet op het werk ben laat mij dan snel iets van je weten en misschien kunnen wij wel iets leuks afspreken. Ik zoek iemand die net als ik het werk en plezier kan scheiden en die mag zeker de factor plezier niet vergeten. Verder hou ik wel van een stevige man die mij het gevoel van geborgenheid kan geven en lief voor mij is maar ook die weet hoe hij een vrouw moet behandelen.

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Dik

Ogen: Grijs

Opleiding: HBO

Haarkleur: Zwart

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: C80

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!