Wie wil net als ik nog lekker gaan genieten?

Relatiestatus: Vrijgezel

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Friesland, Katlijk

Zal even eerst in het kort een beschrijving van mezelf geven:
Ik ben dus Silvia uit Veendam,47 jaar,al meer dan 15 jaar ben ik weduwe,twee uitwonende

grote kinderen waar ik een goed en dagelijks contact mee heb,en in het dagelijks leven

werkzaam als onderwijzeres in groep zeven van de basisschool.

En ja ben door de jaren heen een paar kilotjes bijgekomen maar zelf heb ik er niet

zo heel veel problemen mee hoef op mijn leeftijd niet meer zo nodig in maatje 36 te passen haha.

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met of mijn vouwwagen of de tent,dit doe ik soms

met clubje vriendinnen maar ook wel alleen,maar dit zou een stuk leuker zijn als er een leuke

man mee zou gaan natuurlijk.

Ik kom heerlijk tot mezelf in de buitenlucht en heb dan ook weinig behoefte aan overdreven luxe.

Ik vind van mezelf dat ik positief in het leven sta,ben een vrolijk mens en geniet

van alles wat het korte leven mij doet brengen.

Laat gewoon een keer iets horen als je dit aanspreekt!

Sil

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Mollig

Ogen: Zeg ik niet

Opleiding: HBO

Haarkleur: Bruin

Roken: Nee

SM: Ja

Cupmaat: E80

Geschoren: Nee

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!