Wie niet waagt, wie niet wint!

Relatiestatus: Samenwonend

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in IJpelaarseind, Noord-Brabant

Wie niet waagt, wie niet wint! Ik snap werkelijk niet waarom ik die ware man nog niet tegen het lijf ben gelopen. Ook mijn vrienden staan voor een raadsel. Oké ik mag dan af en toe graag gek doen, maar sta wel altijd voor iedereen klaar. Als iemand in de put zit, ben ik er om diegene meteen op te vangen en op te vrolijken. Ze weten me allemaal te vinden, maar meer dan dat zit er niet in. Oké, gek doen zit in mn bloed, daar ben ik mee geboren. Ik hou er nou eenmaal van om een hoop lol te hebben. Het leven is al serieus genoeg. En ik hou best van lekker flirten. Heb er inmiddels ook aardig veel ervaring in maar helaas komt het niet verder dan flirten. Weet je, eigenlijk zul je het zelf gewoon moeten ontdekken hoe ik ben.

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Dik

Ogen: Grijs

Opleiding: HBO

Haarkleur: Lichtblond

Roken: Nee

SM: Nee

Cupmaat: C80

Geschoren: Zeg ik niet

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!