Wat stop jij in mijn mondje?

Relatiestatus: Vrijgezel

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Friesland, Idskenhuizen

Wie kan deze drukke dame temmen! Ik ben Annette en mijn vriendinnen vinden me erg druk! Stop wat in mijn mond en ik ben stil, maar je moet natuurlijk wel weten wat ik lekker vind….stuur me een berichtje en ik zeg je wat ik allemaal lekker vind je mag ook gelijk je 06 geven dan kan ik je nog sneller bereiken
xxx annette

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Gezet

Ogen: Zeg ik niet

Opleiding: LBO

Haarkleur: Blond

Roken: Nee

SM: Nee

Cupmaat: B80

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!