Wat is belangrijker voor jou?

Relatiestatus: Vrijgezel

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Egchelheide, Limburg

Misschien ben ik wel niet de knapste maar ben van binnen een lief en zorgzaam persoon.Helaas gaan veel mannen af op het uiterlijk terwijl ik zo veel meer te bieden heb als dat.
Ik heb zelf niet gekozen met hoe ik eruit zie en ik zou het leuk vinden als iemand mij zou accepteren zoals ik ben.
Ik ben op zoek naar een leuke lieve man die samen met mij een leuke toekomst wil opbouwen.
Uiteraard vind ik jou uiterlijk niet belangrijk als je maar lief bent.
Ze zeggen wel eens leeftijd kent geen liefde en misschien moet ik dan daar ook maar eens op afgaan.
Ik laat mij gewoon verrassen en ik zie wel of mijn ware naar mij toe komt.

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Dik

Ogen: Grijs

Opleiding: HBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: C80

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!