Waar zijn de mooie egte mannen die van volslank houdern??

Relatiestatus: Samenwonend

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Katwijkerlaan, Zuid-Holland

Ze zeggen altijd wie niet waagt wie niet wint dus dacht probeer het eens!
Holla heren,,,

Ik zal me eerste even voorstellen. Mijn naam is Uldy en ben een geadopteerde meid uit Colombia. Woon al geheel wat jaartjes hier in nl en ben nu 23. Ik ben alleenstaande moeder van zoontje pablo hijs 3 jaar oud. Ik heb een eigen huisje en mn dagelijks leven bestaat uit school werken en zorg van mn kind en alles wat erbij komt kijken.

Ik ben een heel spontane eerlijke meid. Heb het nodig mee gemaakt en heb ook nu jammer genoeg weer een relatie van bijna 4 jaar moeten beindingen. Dit omdat ok voor de zoveelste keer deze jongen niet helemaal was zoals die zij dat hij was. Door de al aantal mislopende relatie ben ik ergens het vertrouwen in mannen een beetje kwijt. Maar toch blijf ik geloven in de waren liefde. Maar ben er ook achter dat het heel belangrijk is om elkaar egt goed goed te leren kennen.

Ben een persoon die graag dingen samen doet, kan met je praten met je lachen met je huilen en nog zoveel meer als het maar klikt. Ben zelf een volslanke dame. Net zoals shakira alleen ander versie haha. Ben geen miss perfect maar dat is niemand maar heb niks te klagen….Maar ik kan met zekerheid vanmezelf zeggen dat ik een goed hart heb. Ben niet zozeer op zoek maar wil gwn zien wat deze wereld te bieden heeft dus ben benieuwd….

Kan hier nog zoveel vertellen maar als je me egt wilt kennen hoor het van eigens. Wat ik wel even duidelijk erop wil wijzen is dat ik egt alleen maar op buitelandse jongens val. Liefst groot tussen de 1.80 1.90 tussen de 23 en 30 en graag toch wel er goed uitziend dus liever normaal postuur tot breed ( gespierd) maar waar het me vooral omgaat eerlijke man. Die zn eigen leven lijdt net zoals ik maar misschien wel ooit samen mocht het zover komen….

Ik kom voor sommige veel eisend over maar ben gewoon iemand die weet wat ze wilt. En hij moet gek op kinderen zijn want mn kind blijft altijd nmr 1…. Waar ik woon en zo vertel ik niet dat hoor je later als ik ook jou intresant vindt duss kom maar op mooie mannen je zult geen spijt krijgen

mucho besos uldy

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Gezet

Ogen: Bruin

Opleiding: Havo

Haarkleur: Zwart

Roken: Nee

SM: Nee

Cupmaat: B75

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!