Volslanke 20 jarige opzoek naar v/v of v/v/m conta

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Westdijk, Zuid-Holland

Hallo!
Ik ben Celine, een volslanke (chubby) Nederlandse 20 jarige gezellige HBO student uit Bergen op Zoom.

Ik ben nu al een langere tijd op zoek naar een vrouw of stel waarvan ik de vrouw mag verwennen. De man mag toekijken en hier en daar een handje helpen. Goed mens dat ik ben zal ik de man zeker niet links laten liggen al is het wel mijn wens dat het een heel vrouwgericht seksuele geniet avond wordt. Ook wens ik liever geen penetratie tussen mij en de man.

Op dit moment heb ik een vaste relatie maar die houd mijn hunkering naar het ontdekken van een vrouw niet tegen.

Leeftijd of uiterlijk maakt mij echt helemaal niets uit, ik val zelf op wat vollere en oudere vrouwen maar in mijn ogen is iedereen prachtig!

Ik hoop snel een leuke reactie te mogen ontvangen van mensen die hetzelfde zoeken!

Kusjes

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Slank

Ogen: Grijs

Opleiding: LBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Ja

Cupmaat: B70

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!