Start als voyeur

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Kasteren, Noord-Brabant

Ik hou ervan met mijn vriendin te flaneren langs wandelpaden, dijken, boulevards en uitgangsbuurten. Zij is dan veel te schaars of te doorzichtig gekleed. Wie kent zo’n plaatsen in West- en/of Oostvlaanderen en wil enkel komen kijken om daarna verslag uit te brengen via mail.
Indien dergelijke dates lukken kan er later steeds wat meer. Reageer enkel als je aan alle hierboven beschreven verwachtingen kan voldoen. De eerste keren geen seks enkel kijken en genieten. Indien ernstig stel jezelf meer uitgebreid voor dan 2 lijnen, vertel wat over je aanpak e.d. een foto hoeft nu niet, later wel.

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Slank

Ogen: Bruin

Opleiding: LBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: C85

Geschoren: Nee

Piercings: Ja

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!