Spannende trio?

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Kanis, Utrecht

Spannend stel zoekt voor a.s. zaterdagavond 6 oktober in principe een ander stel, maar mocht dat niet lukken dan is als alternatief een 2de man ook welkom. Belangrijk voor ons is dat je schoon, netjes en respectvol bent. Het gaat om 1x en dus geen vriendschap e.d.! Wij ontvangen je in onze gezellige woning in den haag en bij de juiste klik mag et er wat ons betreft best heet aan toe gaan.Wij staan voor veel open en hebben al enige ervaring met een 2de man erbij.~nl~Zij is 36, 1m70, 64 kg, lekkere d cup, normaal postuur en geschoren op de juiste plekjes.Hij is 37, 1m80, 85kg, normaal postuur en ook geschoren op de juiste plekjes. (geen bi!)
Zin in iets spannends en lijkt ons je wat? Mail ons dan direct met een foto en hoe jij zo’n avond voor je zou zien en wie weet zien we elkaar a.s. zaterdagavond
Liefs
P & P

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Mollig

Ogen: Zeg ik niet

Opleiding: Havo

Haarkleur: Lichtblond

Roken: Nee

SM: Nee

Cupmaat: C75

Geschoren: Nee

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!