Simpel en Gewoon?

Relatiestatus: Vrijgezel

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Kleine Sluis, Noord-Holland

Zoo ik ben al een tijdje op zoek naar een leuke man die mijn hart in vuur en vlam kan zetten, aangezien de zomer weer voorbij is voor je het weet..
ik was niet van plan de winter van 2009/2010 in mijn eentje door te brengen hoor! Maar ik kom die ene speciale persoon maar niet tegen, vandaar dat ik hier het lot een handje wil helpen.

Wie weet word het dan wel een romantische kerst  Ik ben maar gewoontjes, ik heb een leuke jeugd gehad en geen horror stories over mijn leven eigenlijk, dus geen rugzakje en geen complexe gevoelens 🙂

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Slank

Ogen: Blauw

Opleiding: VMBO

Haarkleur: Donkerblond

Roken: Nee

SM: Nee

Cupmaat: E80

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!