Samen genieten van mijn heerlijke bbw

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Friesland, Jelsum

Dit is voor ons de eerste keer. Wij willen graag een avond organiseren waarbij mijn vrouw verwend wordt door 2 mannen. Ik zal zelf één van die mannen zijn.
Mijn vrouw wil graag verrast worden en laat mij het organiseren. Het volgende hebben wij voor ogen. Na een korte mail wisseling spreken we een keer kort af voor een ontmoeting op een openbare plek. Op een later moment volgt de afspraak.

Mijn vrouw heeft de voorkeur voor een dominante man die weet hoe hij een vrouw laat genieten. Ze vind het prettig om stevig te worden gepakt. We doen aan safe sex. Wij zijn allebei hetero en HBO universitair niveau. We zijn 40ers. Wij zorgen voor een hotel kamer. Ik zal filmen fotograferen voor eigen gebruik en ook mee doen.

Wat zoeken we. Een man die weet wat hij wil. Dominant is naar haar toe en absoluut niet afwachtend. Een aanpakker. Het lijkt ons erg opwindend als je flink geschapen bent maar dat is niet noodzakelijk. Wat wel belangrijk is dat je jezelf aangetrokken voelt tot BBW’s. Mijn vrouw is een maatje meer met geweldig billen en borsten. We zoeken een ongebonden man met een verzorgd uiterlijk. Geen baarden en/of snorren.

We gaan niet over één nacht ijs. Het is voor ons de 1e keer. Reageer met een leuk voorstel/verhaal met foto. Dat is dus meer dan 1/2 zinnen tekst. 😉

Update. We zijn weer een weekje verder. Wij willen de date over een week of vijf plaats laten vinden. We hebben ook een nieuw 2e filmpje geplaatst.

Ben je single, dominant, groot geschapen en val je op BBWs, Graag reageren.

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Zeg ik niet

Ogen: Blauw

Opleiding: LBO

Haarkleur: Zwart

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: B75

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!