Samen de fantasie van mijn vriendin waar maken

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Friesland, Jellum

Wij zijn een slank stel van midden 30. Niet rokers, HBO, geen tattoos of piercing, (deels) geschoren, relaxed in de omgang, humor, niet bi. Als je wilt reageren op onze advertentie dan heeft dit alleen zin als je zelf ook aan deze kenmerken voldoet.
Om de fantasie van mijn vriendin te verwezenlijken zoeken wij een beslist slanke man tot ongeveer 35 jaar. We zullen samen mijn vriendin onderspuiten (niet gezicht).

Je moet s ’avonds in het weekend af kunnen spreken, bereid zijn te verplaatsen en reeds in je eerste mail bereid zijn je (mobile) telnr. te geven. Indien wij interesse hebben bellen wij je met nummerherkenning op het afgesproken tijdstip. Wij verwachten niet dat je een foto stuurt , dat mag natuurlijk wel. Wij sturen beslist géén foto. Indien je daarom toch vraagt beëindigen wij het contact.

In eerste instantie loopt het contact via de man. Hij zal je spreken / ontmoeten, daarna volgt de rest indien er een voldoende ‘klik’ blijkt te zijn. Natuurlijk spreek je haar ook, maar dat zal pas in tweede instantie gebeuren. Dit klinkt misschien streng, maar we willen fake zoveel mogelijk uitsluiten. Wij hopen dat je hiervoor begrip hebt.

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Dik

Ogen: Blauw

Opleiding: VMBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: B75

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!