Reparateur voor mijn gebroken hart gezocht

Relatiestatus: Vrijgezel

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Karpen, Noord-Brabant

Yep mijn hart is gebroken al een tijdje geleden!!!
Ik ben dus een 26 jarige mamma van een mannetje van drie jaar,een heerlijk joch
en ik dacht dat ik het goed voor elkaar had.

Maar mijn partner had sinds de geboorte het idee dat ik mezelf moest veranderen,
mocht niet meer sexy zijn en ben nogal recht voor de raap.
Maar ik ben wie ik ben en zal ook zo blijven,en dat ik graag goed voor de dag wil komen
wil niet zeggen dat ik een slechte moeder ben,integendeel zelfs denk ik haha.
Het kwam er uiteindelijk op neer dat hij de benen heeft genomen en ben er kapot van
geweest soms nog weleens dat geef ik eerlijk toe.

Het leven gaat verder zeggen ze dan,maar is wel moeilijk.
Dus vandaar dat ik het hier eens probeer om te zien of er iemand is die mij neemt zoal s
ik ben en die blij is dat zijn vrouw niet de hele dag in een joggingpak rondrent bv!
Ik ben een spontaan iemand,hou van plezier, maar zeg ook gelijk als het me niet aanstaat!

Je moet er wel iets met mij en mijn jongen van willen maken want hij gaat voor alles!

Hoor ik van je?

Mara xx

Details:

Lengte: 1.75 - 1.80 cm

Postuur: Mollig

Ogen: Blauw

Opleiding: LBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Ja

Cupmaat: C80

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!