Potente man voor geile sessie gezocht

Relatiestatus: Ja

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Groningen, Jagerswijk

Hallo, ik zoek een ervaren man om samen met mij mijn zeer geile vriendin op een speciale manier te verwennen…Ik ben een (dominante) man, eind veertig, goeduitziend en verzorgd) en ik doe af en toe een sexspel met mijn vriendin. Zij wordt erg geil, wanneer ik haar vastbind, haar blinddoek en haar op verschillende manieren domineer. Ik wil in dit spel een tweede meester betrekken om haar samen met mij te domineren. Binnenkort (zaterdag 4 oktober) wil ik met haar een sessie doen, waarbij we haar dan samen gaan gebruiken. Zij is midden veertig, ze is ca. 1,80 lang en heeft halflang blond haar. Ik vind haar erg aantrekkelijk. En ze is erg geil, wordt heel snel heel nat en heeft vanzelfsprekend een kaalgeschoren kutje.
Heb je zin, stuur mij dan een (uitgebreide) mail met wat persoonlijke informatie over jezelf (en je stats), je fantasieën en over wat je met haar zou willen doen. Spel is vrouwgericht, ik ben niet bi. Op een of twee zinnen wordt niet gereageerd
Ik hoor graag van je.

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Mollig

Ogen: Grijs

Opleiding: HBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: C75

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!