Pas jij wellicht in dit sportieve gezin?

Relatiestatus: Vrijgezel

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Kattenberg, Noord-Brabant

Zal mijzelf even voorstellen:Ik ben Jet en ben nu 40 jaar, ik woon en werk in Schijnel en wonen doe ik hier samen
met mijn twee dochters van 11 en 7 jaar.
Sinds een jaar ben ik nu alleenstaande moeder nadat ik uit een vijftienjarige relatie ben gekomen.
Door de dag heen werk ik als administratief medewerkster op een groot produktiebedrijf en ik probeer
een keer in de week te gaan dansen dat is namelijk mijn grote hobby.
Dat is mijn hobby bedoel ik want meestal ben ik met de hobby van mijn kinderen bezig en die doen dus beiden
paardrijden en hebben ook allebei een eigen pony die bij opa en oma gestald zijn!
Maar gezien het twee fanatiekelingen zijn is het niet echt meer recreatie gebleven en zijn we ook bijna ieder
weekend hiermee op wedstrijd,met de oudste doe ik dit al een paar jaar en de kleinste is sinds kort ook van de partij.
Dus al met een al een dr uk sportief gezinnetje!
Mocht je denken dat je hierbij zou passen of eerst nog wat meer willen weten van ons dan zou ik het erg leuk vinden als ik van iemand een berichtje zou krijgen en dan zien we dan verder.
Misshien tot horens dan!
Jet

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Slank

Ogen: Blauw

Opleiding: HBO

Haarkleur: Blond

Roken: Nee

SM: Nee

Cupmaat: C80

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!