Op zoek naar jou: getinte zakenman

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Gelderland, Varssel

Hopelijk vind ik je via deze weg….
Ik heb via iemand uit Eindhoven over jou gehoord. Ik weet niet veel van je, enkel dat je geadopteerd bent uit de Antillen. Naar horen zeggen was je zeker geïnteresseerd in mij…en ik in jou.

Heb een foto van je gezien, maar weet niet hoe je heet. Op deze foto draag je een blauw shirt en heb je in je linkerhand een drankje.

Eindhoven heeft het contact met me verbroken, maar ik wil graag met je in contact komen omdat ik zeker weet dat we elkaar zouden kunnen helpen in hetgeen waar we op naar op zoek zijn.

Herken jij jezelf, neem dan ajb contact met me op!

Suus -x-

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Mollig

Ogen: Zeg ik niet

Opleiding: HBO

Haarkleur: Lichtblond

Roken: Ja

SM: Ja

Cupmaat: B75

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!