Op zoek naar jou?

Relatiestatus: Open Relatie

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Husken, Limburg

Wie had dit ooit gedacht, dat ik mij nog eens zou inschrijven op een datingsite. Ik zou de laatste zijn, maar zie, niets veranderlijker dan de mens. Ik vind het best moeilijk hoor. Maar soms dwingen de omstandigheden jou, om je denkbeelden te wijzigen. Ik ben 48 jaar en woon met mijn kinderen in Haren. De oudste studeert en is alleen het weekend thuis. Ik ben specialist in het UMCG in Groningen. Ben jij ook alleen? Herken jij iets van mijn omstandigheden? Alleen, toch liever een leuk contact? Kom op en klim in de pen. Tik een berichtje aan mij. Ik wacht af

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Dik

Ogen: Grijs

Opleiding: HBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: C80

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!