• Homepage
  • >
  • Groningen
  • >
  • Op zoek naar ene leuke, lieve en betrouwbare man en “papa”

Op zoek naar ene leuke, lieve en betrouwbare man en “papa”

Relatiestatus: Vrijgezel

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Groningen, Sauwerd

Hoi mijn naam is Daniella, moeder van een zoon van 5. Hij is mijn alles. Ik ben fotomodel en mede daardoor is mijn vorige relatie stukgelopen. Nu ben ik toch op zoek naar een leuke lieve man die ook gek op kinderen is en niet jaloers. Zie jij een relatie met mij wel zitten en wil je mij de tijd van mijn leven geven dan hoop ik dat je wil reageren op mijn advertentie. Ik kies de leukste reactie er uit, dus de eerste die mij kan overdonderen met zijn mail krijgt van mij mail terug. Succes en tot snel hoop ik liefs Daniella

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Dik

Ogen: Groen

Opleiding: Mavo

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Ja

Cupmaat: C80

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!