Op zoek naar een partner voor een langdurige relatie

Relatiestatus: Open Relatie

Geaardheid: Bi

Zoek een date in Keunenhoek, Noord-Brabant

Zo ik heb een een kijkje genomen in deze rubriek en het viel me op dat er zoveelprachtige beeldschone vrouwen een contactadvertentie plaatsen, dit vernietigd mijn
beeld van contacten zoeken langs deze weg. Ik voelde me best een beetje hopeloos dat
dit idee zo in mij opkwam maar mijn vriendin haalde me over de streep.

Ik ben op zoek naar een lieve man die mij wat warmte in mijn leven kan brengen en ik heb in de tijd dat ik alleen ben al mijn liefde opgespaart voor een bijzonder persoon.

Maar die komt niet vanzelf dus hier ben ik dan om het lot een handje te helpen. Ik ben 39 jaar en ik woon in Assen. Ik voeg maar even een foto bij. Als je meer wilt weten moet je maar even van je laten horen!

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Dik

Ogen: Grijs

Opleiding: Havo

Haarkleur: Lichtblond

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: E75

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!