Op zoek naar een leuke date en gezelligheid

Relatiestatus: Ja

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Van Stolkpark en Scheveningse Bosjes, Zuid-Holland

Hey leuke mannen van Nederland,

Jullie zullen wel denken: Die is wanhopig op zoek? 😉

Ik heb al diverse datingsites zoals tinder geprobeerd en wel wat leuke date’s gehad maar dacht ik probeer het nu eens op een andere manier.

Ik woon in Apeldoorn, ben 30 jaar ik ben een behoorlijke drukke vrouw , sporten, biosje op z’n tijd, wijntje film , 50 shades of grey hahaha en werk zo’n 40 uur in de week en op z’n tijd hou ik ook wel van een feestje. EN ik hou van lachen!!! 🙂

Iedereen die denkt een kansje te maken of me echt iets zinnigs heeft te melden? die mag me een mailtje sturen.

Verder ben ik een beetje bi maar dat is vast niet erg 😉

Ik ga geen foto’s online zetten dus wil je echt meer van me zien en weten? stuur me een mailtje dan kunnen we elkaar beter leren kennen en komen de foto’s uitwisselen van zelf wel 🙂 Grrrrrrrrr SPANNEND!!! ik heb dr zin in

Details:

Lengte: 1.75 - 1.80 cm

Postuur: Dik

Ogen: Zeg ik niet

Opleiding: HBO

Haarkleur: Donkerblond

Roken: Ja

SM: Ja

Cupmaat: E80

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Nee

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!