Op zoek naar een groot geschapen man

Relatiestatus: Ja

Geaardheid: Ja

Zoek een date in IJssellaan, Zuid-Holland

Wie kan ons in een weekend ontvangen uit de regio Rotterdam + 60 km. Wij, spontaan heterostel rond de 47 jaar die van klasse houden, beschikken over trio ervaring (m/v/m) in een parenclub, bij iemand thuis en genieten daar met volle teugen van. Wij zoeken een trio date met een man van goed niveau, tussen de 40 en 50 jaar en met de nodige ervaring. Het is ook belangrijk dat je niet rookt, intiem geschoren bent (zijn wij ook) en beschikt over een meer dan gemiddeld formaat en het lang kan volhouden. Wederzijds respect, discretie, hygiëne en veilige sex staan voorop maar er is dan wel veel mogelijk. Wij kunnen NIET ontvangen. Stuur ons een foto van jou + een telefoonnummer en doe een concreet voorstel.

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Dik

Ogen: Bruin

Opleiding: VMBO

Haarkleur: Lichtblond

Roken: Nee

SM: Ja

Cupmaat: E80

Geschoren: Nee

Piercings: Nee

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!