Onderdanige zakenvrouw zoekt..

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Utrecht, Valkenheide

Ik zoek een dominante zakenman die mij tijdens kantoor uren discreet wil gebruiken en laten gebruiken door anderen (geen financiele bedoelingen). Ik heb gewoon een hoge sexdrive.
Mijn vorige oproep werd 1800 keer bekeken in 2 dagen, maar jou heb ik nog niet gevonden..Jij bent tussen de 35 en 45, langer dan 180 en je bent ook groot en dik tussen de benen.

Ik ben 41 jaar, lekker lijf en 170 groot. Ik heb ervaring maar voor mijn huidige bull ben ik 1 van de vele sletten die hij verzorgd en dat gaat me steeds meer tegenstaan. Tekort aan aandacht ja..

Wil je ajb uitgebreid reageren? Ik wil graag horen wat je graag wil doen met mij en welke ervaring je hebt. Reageer maar niet als je geen foto wilt emailen…

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Gezet

Ogen: Grijs

Opleiding: HBO

Haarkleur: Blond

Roken: Nee

SM: Ja

Cupmaat: C80

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!