Nooit geschoten altijd mis, toch?

Relatiestatus: Vrijgezel

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Groningen, Katershorn

Yvon is de naam aangenaam. Ik ben 22 jaar woon in Middelburg en heeeeel erg lief. Ik was op zoek naar een andere auto en toen zag ik deze rubriek, ik wist niet eens dat dit hier kon op mp. Het lijkt me wel leuk om op deze manier in contact te komen met een leuke gozer. Ik weet alleen niet goed wat ik hier allemaal moet zetten dus ik ga maar afwachten wat voor mailtje ik van jou ga ontvangen en dan ga ik daar gewoon op reageren. Kusssssssie Yvon

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Mollig

Ogen: Grijs

Opleiding: HBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Ja

Cupmaat: D80

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!