Minnaar gezocht

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Gelderland, Huinerbroek

Stel waarvan de man op zoek is naar een leuke jongeman voor een vaste sexrelatie met zijn vrouw.Zij is 43 jr,172cm lang,70kg,blauw ogen,lang donkerblond haar,cup borsten d en mooie sexy dame. Voor het geval wij de juiste persoon tegenkomen zal ik alleen toekijken en niet mee doen.Het gaat 100% om fun dus de bedoeling is absoluut niet financieel.
Je reageert alleen als je voldoet aan de volgende punten dus goed doorlezen:
1-Je bent tussen 22 en 35 jaar
2-Je bent minimaal 20 cm groot en redelijk tot mooi dik geschapen
3-Je kan vrij en onbeperkt ontvangen in je eigen woning en dus niet in hotels of elders,want ontvangen bij ons is onmogelijk
4-Je bent zeker van je zaak dat je een mooie rijpe vrouw goed en langdurig weet te verwennen
5-Je bent bereid om foto’s te sturen om ongeveer een beeld van je te krijgen
6-Je verteld iets over jezelf bv. waar je woont,waar je vandaan komt als je geen nederlander bent,wat voor werk je doet,je lengte en gewicht,singel of gebonden,hoe groot en hoe dik je geschapen bent .

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Gezet

Ogen: Bruin

Opleiding: Havo

Haarkleur: Bruin

Roken: Nee

SM: Nee

Cupmaat: E80

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!