Milf zoekt lekkere paal!

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Gelderland, Ulft

Dag leuke mannen hier ben ik dan! Ik ben Bodil, een alleenstaande mama van 29 jaar oud. Volgens mijn vriendin is internet daten het hellemaal dus ik dacht ik probeer het ook eens. Ik ben niet echt uiterlijk gericht, van een mooi bord eet je bijna nooit alleen dus ik ga echt voor het innerlijk. Ik hou wel van verzorgd want dat ben ik zelf ook.Ik zou zeggen, stel je eens voor in een leuk mailtje en wie weet krijg je een reactie van mij terug en kunnen we kennis met elkaar maken!
liefs, Bodil

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Dik

Ogen: Zeg ik niet

Opleiding: LBO

Haarkleur: Donkerblond

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: B70

Geschoren: Nee

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!