Meid van 21 zoekt meid / vrouw

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Gelderland, Wieken

Hoi, ik ben Cindy. Ik ben 22 jaar jong bi, en zoek via deze weg een leuke vrouw of meid om spannende dingen te ondernemen.
Ik ben zelf samenwonend met mijn vriend maar die doet niet mee en hoeft ook niet te kijken. Ik kan ontvangen en hij zal er dan niet zijn.
Wat ik precies zoek…
Ik ben zelf redelijk onderdanig, ik zoek dus een dominante vrouw. Ik wil geen sm / bondage dingen maar wel een bi / lesbi meid of vrouw die weet wat ze wil en dat ook durft te zeggen. Ik kan en wil ver gaan. Ervaring heb ik al met meerdere vrouwen maar dit was telkens ‘lieve’vrouw vrouw sex en ik wil nu wel eens dat iemand het onderste uit de kan haalt.. Ik verwacht een leuke vrouw die dominant is maar buiten de sex ook gewoon leuk kan zijn. Niet iemand voor iets eenmaligs, dat heb ik nu wel gehad. Dus er moet wel iets van een klik zijn.
Ik verwacht ook dat voor we afspreken even telefonisch contact kunnen hebben om beiden zeker te zijn dat we te maken hebben met een vrouw. Spannende mailtjes (sommige mensen weten nu gelijk wat ik bedoel) hou ik niet van voordat er duidelijkheid en zekerheid is.
Disretie is erg belangrijk, dit bied ik ook en ook hygiene is een must.
Het enige wat ik nog kwijt wil voordat dit verhaal te lang om te willen lezen wordt is:
Iemand ongeveer tussen de 25 en 35 jaar. Normaal figuur, geen supervolle vrouwen wel enig niveau, je moet wel gewoon nederlands kunnen spreken en schrijven. Dat is wat ik zoek.

groetjes en x Cindy

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Gezet

Ogen: Bruin

Opleiding: Havo

Haarkleur: Bruin

Roken: Nee

SM: Nee

Cupmaat: E80

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!